Priser
Om oss

Om SykepleiePluss

Vi har nå gleden av å tilby Sykepleie Pluss; en videolærebok som er spesialtilpasset sykepleiestudenter, men som også kan brukes av studenter innen alle andre helsefag.

Sykepleie Pluss er laget av legetrioen Nils Christian, Sigve og Elisabeth. Alle tre jobber fulltid som leger på sykehus og legesenter og har bred erfaring fra undervisning av både sykepleie- og medisinstudenter.

Vårt overordnede mål er å gjøre avstanden mellom teori og praksis kortest mulig. Vi forenkler kompliserte tema med lettfattelige forklaringer, skisser og konkrete regneeksempler og sper på med fakta og knusktørr humor. Vi går også systematisk gjennom tidligere eksamensoppgaver og forteller hvordan du best mulig kan besvare disse.

Her finner du videoer i anatomi/fysiologi, mikrobiologi og medikamentregning. Vi har også startet produksjon av videoer i sykdomslære, og mange er allerede publisert. Resten vil bli gjort tilgjengelig fortløpende, og vi håper å ha de mest sentrale deler av pensum i sykdomslære klare til skolestart i august 2017. Du kan også følge med på hva vi driver med på vår blogg eller ved å lytte til vår podcast! Vi har også lagt ut noen smakebiter på vår YouTube-side.

Vi håper du vil sette pris på vår videolærebok, og ønsker deg en spennende reise gjennom menneskekroppen!

Nils Christian Tvedt Karlsen Sigve Holmen Elisabeth Tallaksen Ulseth
Nils er daglig leder i SykepleiePluss.no og fastlege ved Randesund Legesenter. Han har flere års erfaring som hovedlærer og sensor i anatomi og fysiologi for sykepleiere ved Høgskolen Diakonova i Oslo. Han jobber også som sensor for NOKUT hvor han retter nasjonal eksamen for sykepleie. Han har i tillegg vært hovedlærer og sensor i flere ulike fagfelt ved Bjørknes Helsehøyskole. Utdannet lege ved universitetet i Oslo. Tidligere har han studert psykologi ved NTNU og ledelse i regi av Luftforsvarets Befalsskole hvor han også har jobbet som instruktør. Sigve jobber som lege i akuttmottaket på et lite sykehus i Sør Afrika. Han er PhD-student i tropemedisin ved Infeksjonsmedisinsk avdeling Ullevål og han har jobbet som lærer for medisinstudenter ved Universitetet i Oslo med kliniske smågrupper, klinisk kommunikasjon og problembasert læring. I tillegg har han lang erfaring i utvikling av digitale læremidler for det medisinske fakultetet ved Universitetet i Oslo. Han har også utviklet en rekke medisinske apper brukt av leger og sykepleiere. Utdannet lege ved universitetet i Oslo. Elisabeth har vært hovedlærer og sensor i sykdomslære for sykepleiere ved Høgskolen Diakonova i Oslo. Hun har også jobbet med ungdomshelse ved Sex og Samfunn i Oslo og som pleieassistent ved barneavdelingen i Kristiansand. Utdannet lege ved universitetet i Oslo. Tidligere studert ved Norges Idrettshøyskole og utdannet personlig trener. Jobber som barnelege ved Sørlandet Sykehus.
Ingunn Sæther Marte Meyer Solvang
Ingunn er sykepleierstudent ved HiST. Hun har fra tidligere en cand. mag. i molekylærbiologi fra NTNU/UiO og har studert genetisk veiledning ved UiB. Hun har tidligere jobbet som avdelingsingeniør ved UNN. Her på SykepleiePluss.no går hun igjennom alt vi lager med falkeblikk for å avdekke feil og mangler. Ingunn har tidligere veildedet studenter i medikamentregning. Her hos oss viser hun deg enkle og konkrete løsningsforslag på tidligere eksamensoppgaver i medikamentregning. Marte er sykepleier med nesten 10 års erfaring fra hjerteavdelingen på Oslo Universitetssykehus. Hun har også videreutdanning i diabetessykepleie og en master i klinisk sykepleie. Nå jobber hun på Sykehuset Innlandet, og hjelper oss i SykepleiePluss med faglig kvalitetssjekk og tilrettelegging av eksamensoppgaver.

Ta meg til mobil-versjonen

Ta bilde av denne QR-koden med mobilen din for å legge oss til på SnapChat!

Vennligst tast inn e-post og passord for å logge inn:

Her kan du lage nytt passord for konto :

Vi oppfordrer til å bruke epostadressen du har fått av skolen/arbeidsgiver!

Ved å registrere deg, aksepterer du bruksvilkår og betingelser for SykepleiePluss.no

Priser på tilgang til SykepleiePluss.no

Abonnement Pris
Månedsabonnement199,-
Halvt års abonnement499,-
Årsabonnement799,-
Inkluderer også alle handouts som PDF!

Videoer om sykdomslære er fortsatt under produksjon. Vi håper at alle de mest sentrale tema i sykdomslære vil være tilgjengelige innen semesterstart høsten 2017.

Hva gjelder det?

Dersom du er kunde hos SykepleiePluss, anbefaler vi at du logger inn før du sender oss en melding! Da vil vi kunne hjelpe deg mye raskere!