Priser
Forelesninger
Om oss
Lukk
Lukk
  • Logg inn

Her kan du lage nytt passord for konto :

  • Lagre nytt passord

Du har blitt invitert av til å registrere deg som bruker. Vennligst fyll inn navn, epost, telefonnummer og lag et passord for å logge inn!

Priser på tilgang til SykepleiePluss.no

Abonnement Pris
Måned 299,-
Vårsemester 899,-
20 % rabatt for medlemmer i NSF! 719,-
Faglig påfyll - 5 videoer i måneden 149,-
20 % rabatt for medlemmer i NSF! 119,-
Hva er et abonnement på SykepleiePluss.no?
Ekstra
Eksamensoppgaver
Handouts som PDF 99,-
Kompendium i anatomi og fysiologi (Vi er dessverre utsolgt!) 399,-

Hva gjelder det?

Dersom du er kunde hos SykepleiePluss, anbefaler vi at du logger inn før du sender oss en melding! Da vil vi kunne hjelpe deg mye raskere!

  • Send

Forelesning

Her kan du se de første 2 minuttene av forelesningen. For å få tilgang til hele forelesningen må du logge inn!

Studietips ved semesterstart

< Studietips ved semesterstart >
Studieteknikk Kom i gang! (3:21) Praksisperioder (3:56) Kollokvie (4:45) Forståelse slår pugging (5:31) MCQ (5:43) Test forståelsen og repter hyppig (5:43)
Nils Christian, Elisabeth og Sigve snakker om studiestart og deler sine beste studietips helt i starten av et nytt studie.

Abonner på podkasten vår:

Ta bilde av denne QR-koden med mobilen din for å legge oss til på SnapChat!

Innholdet på sykepleiepluss.no tilhører Medisin Pluss AS, og er rettighetsbeskyttet etter bl.a. lov om opphavsrett til åndsverk m.m. Medisin Pluss AS har enerett til å fremstille eksemplarer av sine nettsider, og til å gjøre nettsidene tilgjengelige for allmennheten. Nettsidene og nettsidenes innhold i form av videoer m.m. kan derfor ikke kopieres, reproduseres, republiseres, lastes ned eller på noen annen måte gjengis eller overføres. Det som er nevnt ovenfor gjelder for samtlige elementer på nettsidene, så som logoer, bilder, filmklipp og tekst. Medisin Pluss AS aksepterer bruk av pekere/lenker til sykepleiepluss.no fra andre nettsteder. Du kan også gjøre andre oppmerksom på innholdet via andre sosiale media. Kopiering eller nedlasting i strid med Medisin Pluss AS' rettigheter kan medføre erstatnings- og/eller straffansvar. Se også vilkår ved registrering for utfyllende bestemmelser.

Om bruksvilkårene

Vi forbeholder oss retten til å endre bruksvilkårene. Dersom vi gjør vesentlige endringer vil du bli varslet om dette. Dersom du ikke vil at eventuelle nye bruksvilkår skal gjelde for deg, må du umiddelbart foreta en avbestilling. Ved registrering av en brukerkonto, må du akseptere våre bruksvilkår og betingelser for behandling av personopplysninger. Dette samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved at du avslutter din konto.

Informasjonskapsler og informasjon som logges

Ved å bruke Sykepleiepluss sine nettsider, gir du samtykke til at relevante informasjonskapsler (cookies) opprettes. Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. SykepleiePluss bruker følgende informasjonskapsler:

Behandling av personopplysninger

Når du registrerer en brukerkonto på SykepleiePluss.no, vil vi lagre informasjonen du oppgir i databasen vår. Denne informasjonen innebærer som et minimum din epost-adresse og et passord du selv velger. I tillegg vil vi be deg om, og lagre, følgende informasjon dersom du velger å oppgi det:

I tillegg logger vi din IP-adresse, informasjon om din nettleser, tidspunktene for innlogging, tidspunkt og antall ganger du ser en forelesning, hvilke flervalgsoppgave du svarer på og når, og hvorvidt du svarer riktig eller feil. Denne informasjonen bruker vi for å gi deg en best mulig læringsopplevelse ved å kunne tilby deg rapporter om progresjonen din.

Vi forbeholder oss retten til å bruke dine tilbakemeldinger i markedsføringssammenheng på en måte som samtidig ivaretar ditt personvern.

Dersom du bruker appen kan du velge å gi oss tilgang til adresseboken din dersom du ønsker å invitere venner til Battle. Vi behandler denne informasjonen konfidensielt.

Vi deler i utgangspunktet aldri dine personopplysninger med tredjepart, med unntak av:

Dine personopplysninger lagres hos oss så lenge du samtykker i vår håndtering av dine personopplysninger og velger å ha en brukerkonto hos oss. Dersom du ønsker å trekke tilbake samtykket for håndtering av personopplysninger kan du velge å slette brukerkontoen din. Vi vil da slette personopplysningene dine omgående.

Du har rett til innsyn i personopplysningene vi har lagret om deg. Det meste kan du selv finne ved å klikke på "Brukerkonto" etter innlogging. Der har du også mulighet for å rette eller slette opplysninger.

Dersom du har innvendinger i hvordan dine personopplysninger behandles, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Gratis prøvetilgang

Registrering på SykepleiePluss.no gir 24 timer gratis tilgang til SykepleiePluss.no. Dersom man ønsker å beholde tilgangen utover 24 timer må man enten kjøpe abonnement, bruke en gyldig gratiskode eller ha avtale om tilgang gjennom sin institusjon. Kontoer som har tilegnet seg tilgang uten noen av de nevnte avtaler vil kunne stenges umiddelbart og uten forvarsel.

Dersom man registrerer mange kontoer for samme person for å benytte seg av den gratis prøveperioden flere ganger, forbeholder vi oss retten til å stenge disse kontoene.

Vær oppmerksom på at dersom du registrerer deg på vegne av en institusjon, bedrift eller organisasjon, aksepterer du også disse vilkårene også på vegne av virksomheten du representerer.

Opphavsrettigheter

Brukslisensen medfører ingen overdragelse av opphavsrettigheter eller andre rettigheter fra Sykepleiepluss til deg som bruker. Innholdet du får tilgang til, kan heller ikke kopieres, modifiseres eller overføres til andre, dersom ikke særskilt avtale om dette foreligger. Også våre tekniske løsninger og brukergrensesnitt er kopibeskyttet under åndsverksloven.

Brukers ansvar og plikter

Brukslisensen er personlig, og du har selv ansvar for at informasjonen om deg er korrekt og gyldig. Du er også ansvarlig for at brukernavn og passord ikke overlates til andre. Flerbruk av lisenser vil kunne medføre stenging av aktuelle brukerkonto uten økonomisk refusjon. Dersom Sykepleiepluss blir kjent med at forelesningsnotater eller læremidler kopieres og videredistribueres vil dette medføre anmeldelse for brudd på åndsverksloven. Når du er logget inn på Sykepleiepluss sine nettsider har du ikke lov til å legge til eller koble til innhold, produkter eller tjenester som er ulovlige, skadelige eller krenkende.

Forbehold om endringer i innhold

Sykepleiepluss forbeholder seg retten til å fjerne ulovlig, skadelig eller krenkende innhold, og å treffe tiltak for å hindre skade eller gjentakelse. Sykepleiepluss har rett til å foreta tilgangskontroll og elektronisk brukermåling innenfor de rammer som følger av personvern- og personopplysningsloven. Sykepleiepluss har rett til å gjøre endringer i innholdet, for eksempel for å forbedre brukeropplevelsen, selv om dette kan medføre at innhold eller funksjoner forsvinner eller endres betydelig. Så langt det er praktisk mulig vil brukere bli gjort oppmerksom på dette i forkant.

Støtte av nettlesere

Vi støtter kun nyere nettlesere, og har ingen garanti for støtte i nettleser andre enn disse:

Ansvarsfraskrivelse

Innholdet i Sykepleiepluss kan som alle andre læremidler inneholde faglige feil og mangler. Vi fraskriver oss ethvert ansvar for senere konsekvenser eventuelle feil måtte medføre, både hva angår eksamensbesvarelser og senere klinisk praksis. Det er gode muligheter for å gi fortløpende tilbakemeldinger dersom våre brukere oppdager feil eller mangler ved nettsidens innhold. Vi retter eventuelle feil ved første anledning dersom vi varsles om dette.

Brudd på bruksvilkårene

Brudd på bruksvilkårene gir Sykepleiepluss rett til å sperre tilgangen til den det angår og lisensavgiften vil i slike tilfeller ikke bli refundert. Dersom Sykepleiepluss blir kjent med at innhold fremdeles brukes etter at brukslisensen er utløpt eller tilgangen er sperret, eller ved annet grovt mislighold, vil Sykepleiepluss kunne kreve erstatning og/eller anmelde forholdet.

Kjøpsbetingelser

Vi tilbyr kun salg av tilgang til SykepleiePluss gjennom denne nettsiden eller ved direkte kontakt med en av våre ansatte. Det er ikke tillatt å kjøpe tilgang fra tredjepart, f.eks. ved å overdra et "halvbrukt" abonnement eller ved å kjøpe en gratiskode. Vi forbeholder oss retten til å avslå eller annullere salg dersom vi har mistanke om at bruksvilkårene over har blitt brutt.

Kjøp av tilgang skjer fortrinnsvis gjennom vår betalingstilbyder "Payex", som tilbyr betaling med BankAxept, Visa og Mastercard. Dersom du kjøper et løpende abonnement (f.eks. "Faglig påfyll"), vil vi belaste betalingskortet ditt månedlig. Det er ingen bindinstid på dette, og du kan si opp abonnementet når du måtte ønske. Du vil ikke få refundert abonnementskostnaden for allerede betalt inneværende måned. Dersom du kjøper en enkeltstående tilgang (f.eks. semestertilgang) vil kortet ditt kun belastes én gang. Ved kjøp av tilgang til SykepleiePluss vil du få en ordrebekreftelse på kjøpet ditt (kvittering) som du kan laste ned og ta vare på. Alle kvitteringer på tidligere kjøp er alltid tilgjengelig under "Brukerkonto". Kjøp av tilgang til SykepleiePluss er fritatt MVA siden dette regnes som en undervisningstjeneste. Ved kjøp gjelder ikke angrerett, siden dette gjelder en digital tjeneste som leveres online. Dersom du ønsker å reklamere på et kjøp kan du kontakte oss nederst på siden, og forklare detaljert hvorfor du er misfornøyd med produktet og ønsker en reklamasjon.

Kjøp av rabattert abonnement gjennom Norsk Sykepleieforening (NSF)

Dersom du kjøper et rabattert produkt gjennom NSF, må du oppgi ditt personlige medlemsnummer. Det er ikke tillatt å bruke en annen persons medlemsnummer. Vi vil samkjøre medlemsnummer, navn, epost og telefonnummer med NSF for å kunne bekrefte ditt medlemskap. Dersom medlemsnummeret du har oppgitt ikke stemmer med NSFs register, vil du bli etterfakturert for rabatten.

Kjøp av kompendium

Ved kjøp av trykt kompendium, må du oppgi fullt navn, adresse og telefonnummer. Dette vil vi videreformidle til leverandøren av kompendiene for at de skal kunne sende dette i posten. Det er ditt ansvar å sørge for at adressen er riktig, og at navnet ditt står på postkassen.

Henvendelser vedrørende innhold, tjenester personvern og vilkår skal skje til følgende adresse: Medisin Pluss AS Teglverksveien 42, 4632 Kristiansand S post@sykepleiepluss.no

Ta meg til mobil-versjonen